HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Folytatódik az RTL Klub sorozata

2013.08.16. 11:48 MinDigTV


Augusztus utolsó hetében két népszerű amerikai sorozat folytatódik az RTL Klubon: 26-án hétfőn a Dr. Csont, míg 27-én, kedden A mentalista indul új évaddal a csatornán.


Dr. Temperance Brennan bűnügyi antropológus (Emily Deschanel) és Seeley Booth (David Boreanaz) FBI ügynök két különböző ember. Míg előbbi kizárólag a tudományos tényekkel hajlandó foglalkozni, addig a nyomozó inkább megérzéseire támaszkodik a gyilkosságok felderítésénél. A közös munka során egyre közelebb kerülnek egymáshoz, kapcsolatuk több lesz barátságnál, gyermekük születik.

Az augusztus 26-án kezdődő nyolcadik évad ott folytatódik, hogy Brennan-nek tisztáznia kell magát egy gyilkossági ügyben, ezért jobbnak látja kislányukkal elszökni. Hónapokig senki sem hall felőlük, még Booth sem. Brennan végül hazatérhet, ám közben a csapatnak új kihívásokkal és ellenséggel kell szembenéznie. S hogy mindeközben megszólalnak-e végre az esküvői harangok, az kiderül az újonnan induló nyolcadik évadból.

A Dr. Csont 2005-ben kezdődött, s nem csak hazánkban, hanem az egész világon – az Egyesült Államoktól Európán át Dél-Afrikáig – az egyik legnépszerűbb sorozat. Az USA-ban szeptember közepén rajtol el a kilencedik évad.

Az ötödik évaddal folytatódó A mentalista szintén óriási siker idehaza és külföldön egyaránt. A viselkedés befolyásolásának mestere, Patrick Jane (Simon Baker) független tanácsadóként dolgozik a gyilkosságok felderítésénél. Az ő képessége nagyban befolyásolja a nyomozások kimenetelét, legfőbb célja azonban mindvégig a családját kivégző Red John elfogása.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat mentalista RTL Klub Dr.Csont MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr85463494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása