HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Szenzációs premier a Balatoni Nyárban

2013.06.25. 08:31 MinDigTV


A Balatoni nyár színpadán mutatja be először Király Linda legújabb dalát, a Runawayt. M1, június 25. kedd, 9:10


Igazi forró nyarat varázsolunk ide a Balatoni nyár stúdiójába. A hűsítő italokról Lajsz András, a koktélkirály gondoskodik.


A hölgyeknek Imre Magdona ékszerész mutatja be balatoni kagylókollekcióját.

A Ghymes együttes két alapítója: Szarka Tamás és Szarka Gyula beszél a nyári tervekről.

Pintér Tibor színművész Kinizsi Pálként lovon érkezik.

Sportból sem lesz hiány, megismerjük a legújabb sportőrületet, a Bossa ballt, és a 15 éves autóversenyzőt, Tóth Norbertet, de lesz még fitness és jojózás is.

Szenzációs premier! A Balatoni nyár színpadán mutatja be először Király Linda legújabb dalát, a Runawayt!

Immár harmadik alkalommal, megújulva, az egész napot átölelő műsorfolyammal, rengeteg hasznos és fontos információval jelentkezik a Balatoni Nyár, Révfülöpről június 17. és augusztus 20. között. Idén is garantáljuk a jó hangulatú beszélgetéseket, a csodálatos tájak bemutatását, természetesen nem maradnak el az izgalmas vízi kalandok sem és mindehhez jó zenét is ígérhetünk! Ha velünk tartanak, érdekes embereket, különleges helyszíneket, olyan dolgokat ismerhetnek meg, amelyeket az útikönyvek sem tartalmaznak. Programajánlatok, sportolási lehetőségek, balatoni ízek, nedűk és minden, amit a Balatonról tudni érdemes!

rendező: Szurdoki Erika
operatőr: Szobrász András
műsorvezető: Fülöp László, Csiszár Jenő, Jegyes-Tóth Kriszta, Szente Vajk, Szentpéteri Eszter, Jakupcsek Gabriella, Gaskó Balázs, Novodomszky Éva


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Balatoni Nyár Király Linda Runaway

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr75376883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása