HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Csingiling

2013.05.26. 16:49 MinDigTV


Gondolkoztál már valaha azon, mitől váltja színeit és fényeit a természet? M2, május 26.


Walt Disney körül minden csupa csoda és mese volt, Csingling pedig az ő egyik legismertebb, legmókásabb teremtménye: ebben a filmben végre ő az igazi főszereplő!

Gondolkoztál már valaha azon, mitől váltja színeit és fényeit a természet? Abban a kalandokkal és meglepetésekkel teli országban, ahol Csingiling és négy tündértársnője él, az ő feladatuk, hogy tavaszt varázsoljanak a télből. De még ebben a csodálatos világban sem megy minden könnyedén: ha pedig baj közelít, mi segíthet? A hit, bizalom és egy kis tündérpor!
A Csingiling csupa játék, móka és képzelet: a tündérek végre a saját filmjükben mutathatják meg, milyen fontosak ők a világ számára. Ez a csodás mese az egész családot elbűvöli majd!

rendező: Bradley Raymond
forgatókönyvíró: Jeffrey M. Howard
zeneszerző: Joel McNeely


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: animáció Walt Disney M2 Csingiling

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr715318921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása