HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Sziriána

2013.05.02. 15:01 MinDigTV


A 2005-ben készült Sziriána az Oscar-díjas Stephen Gaghan alkotása, a szereplőgárdában pedig olyan neveket találunk, mint George Clooney, Christopher Plummer, Jeffrey Wright, Matt Damon, William Hurt és Chris Cooper. A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott. M1 május 4., szombat 22:10


A lebilincselő politikai dráma négy párhuzamos történetben beszél az olajüzlettel összefonódó hatalom és korrupció kérdéseiről. Bob Barnes CIA-ügynök parkolópályára kerül, miután rakétaügylete rosszul sült el egy közel-keleti országban; Bennett Holiday ügyvéd két amerikai olajcég összeolvadása körüli gyanús ügyek után nyomoz; Bryan Woodman energiaszakértő egy nagyhatalmú emírrel kerül veszélyes kapcsolatba; Wasim Khan, a pakisztáni vendégmunkás pedig elveszíti állását egy olajvállalatnál.

A 2005-ben készült Sziriána az Oscar-díjas Stephen Gaghan alkotása, aki ezúttal nemcsak írója, hanem rendezője is a filmnek. A szereplőgárdában olyan neveket találunk, mint George Clooney, Christopher Plummer, Jeffrey Wright, Matt Damon, William Hurt és Chris Cooper. Alakításáért George Clooney a legjobb férfi mellékszereplő Oscar-díját nyerte el.

Sziriána – M1 – május 4. 22:10

rendező: Stephen Gaghan
író: Robert Baer
forgatókönyvíró: Robert Baer
zeneszerző: Alexandre Desplat
operatőr: Robert Elswit

szereplők:
George Clooney (Bob Barnes)
Matt Damon (Bryan Woodman)
William Hurt (Stan)
Christopher Plummer (Dean Whiting)
Amanda Peet (Julie Woodman)
Alexander Siddig (Nasir Al-Subaai herceg)
Amr Waked (Mohammed Sheik Agiza)
Kayvan Novak (Arash)
Peter Gerety (Leland Janus)
Jeffrey Wright (Bennett Holiday)
Mazhar Munir (Wasim Khan)
Mark Strong (Mussawi)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M1 Matt Damon Amanda Peet Sziriána Gerorge Clooney

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr215262266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása