HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Egyetlenem (Renée Zellweger)

2013.04.22. 13:28 MinDigTV


Egyetlenem – Duna – április 23. 21:15

1953-ban járunk, amikor a fáradhatatlan, méltóságteljes Ann Devereaux (Renée Zellweger) egy szokatlan utazásra indul két fiával, az írónak készülő George-dzsal és az amatőr színész Robbie-val, miután otthagyja zenész, nőcsábász férjét Dan Devereaux-t (Kevin Bacon).


Egy égszínkék Cadillac-kel járják be Amerikát a legendás 66-os úton, itt-ott megállva, azért hogy Ann egy olyan férjet találjon, aki biztosítja a családja jólétét, úgy, hogy neki ne kelljen dolgoznia. A gyönyörű asszony biztos abban, hogy nőies csábereje által ez sikerülni fog, de közben érzi azt is, hogy mennyire magányos valójában, a fiairól nem is beszélve. Ahogy szelik a kilométereket, férfiak, kalandok, szerényebbnél szerényebb szállások, a gyerekeknek új iskolák jönnek-mennek, de a különc Ann sosem adja fel a reményt. Az utazás során tökéletesen megismerik egymást, együtt válnak felnőtté…

A filmet az egyik legtekintélyesebb angol rendező Richard Loncraine rendezte, Renée Zellweger pedig élete egyik legjobb alakítását nyújtja.

Egyetlenem – Duna – április 23. 21:15

rendező: Richard Loncraine
író: Charlie Peters
zeneszerző: Mark Isham
operatőr: Marco Pontecorvo
producer: Norton Herrick, Aaron Ryder
vágó: Humphrey Dixon

szereplők:
Renée Zellweger (Anne Deveraux)
Logan Lerman (George Devereaux)
Kevin Bacon (Dan Devereaux)
Troy Garity (Becker)
David Koechner (Bill Massey)
J.C. MacKenzie (Tom)
Eric McCormack (Charlie)
Chris Noth (Harlan Williams)
Molly C. Quinn (Paula)
Mark Rendall (Robbie)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film Duna TV Renée Zellweger Egyetlenem

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr675239072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása