HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Már megint egy dilis amcsi film

2013.04.19. 07:10 MinDigTV


Péntek 21:35 | TV2

A kamaszok általában szerelmesek, vagy buliznak, vagy filmekben szerepelnek. Mindig elcsábít valaki mondjuk egy pitét, minden gimiben van beépített titkos újságíró, és nincs érettségi bál anélkül, hogy a rút kiskacsáról ki ne derülne, hogy valójában bombanő. Ebben a gimnáziumban is így van ez, igaz némi szépséghibával.


A bálkirálynőnek két korona kell, mert sziámi ikerként éli életét, a hősszerelmest egy veszett biciklis-horda gázolja el újra és újra, a pite forró, a pete éretlen és mindig minden beszakad, felborul, felrobban, elsül vagy szétpukkan, ami pedig más rendes kamaszfilmekben egyébként működne. Az osztály két nagymenője fogad, hogy sikerül-e a csúnya lányból szép lányt faragni. S mire sikerül, a fogadás nyertese beleszeret a megszépült csúnyába, a megszépült csúnya viszont mindent megtud a fogadásról. Olyan, mintha láttuk volna már? Hát persze: csak nem ennyire őrült változatban...

Rendező: Joel Gallen

Szereplők: Mia Kirshner, Jaime Pressly, Chyler Leigh, Chris Evans, Eric Christian Olsen


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film TV2 MinDig TV Már megint egy dilis amcsi film

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr835234295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása