HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Legenda

2013.04.17. 16:03 MinDigTV


Új, nagyszabású show-műsor Mádai Viviennel és Harsányi Leventével - májustól az M1-en!

Legenda címmel májusban indul a közszolgálati média új, nagyszabású show-műsora. Éppoly látványos és izgalmas lesz, mint amilyen A Dal. Két műsorvezetője: Mádai Vivienn és Harsányi Levente. A műsorban hetente egy, a könnyűzenében meghatározót alkotólegendát mutatunk be, akiknek emblematikus dalait mai előadók gondolják újra, így a mai fiatal korosztályhoz is eljutnak  az átiratok.

Az M1-en májusban műsorra kerülő Legenda látványos show-műsor két műsorvezetője Mádai Vivienn és Harsányi Levente együtt edzett reggel a Margit-szigeten.

- Mindketten egy félmaratoni távú versenyre készülünk, és amikor kiderült, hogy együtt fogjuk vezeti a Legenda című műsort, arra gondoltunk, az edzés jó alkalom arra, hogy egymásra hangolódjunk és gördülékenyebben vezethessük a műsort – mondta Harsányi Levente.

- Levi napok óta hívogat, hogy jöjjek vele edzeni, de ebben a rossz időben nem tudtam rávenni magam. Most viszont gyönyörűen süt a nap, semmi akadálya annak, hogy elkezdjük a felkészülést – ismerte be Mádai Vivienn. – Kicsit aggódom amiatt, hogy Levi a kora miatt nem fogja tudni tartani az iramot – tette hozzá csipkelődve a fiatal műsorvezető.

Legenda – májustól az M1 műsorán.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M1 Harsányi Levente show-műsor Legenda Mádai Vivienn

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr835231588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása