HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Újra megrendezik a közmédia tehetségkutatóját

2013.04.11. 14:16 MinDigTV


Jövő januártól indul a közmédiában a Fölszállott a páva tehetségkutató új szériája. A sorozat ezúttal hosszabb lesz, mint első alkalommal, a döntőkre tavasszal kerül sor.


A népi kultúrára épülő vetélkedő több évtizedes kihagyás után indult 2012-ben ismét útjára. Hangsúlyozta, hogy a műsor sikere nemcsak az MTVA-é, hanem a Hagyományok Házáé is.

A Fölszállott a páva első szériája nem várt sikert aratott a közönség és a szakma körében egyaránt. Szerinte a műsor alapvetően nem verseny, hanem "egy hatalmas seregszemle", amely meggyőzi az ország nyilvánosságát a népi kultúra értékeiről.

A versenyre 16 és 35 év közötti énekesek, zenekarok, táncosok jelentkezését várják május 12. éjfélig – derül ki az MTI tudósításából.

"Ismét fölszáll a páva! A szervezők tegnap hivatalosan is bejelentették: újraindul a népi tehetségkutató sorozat. A jelentkezés feltételei a www.folszallottapava.hu és a www.hagyomanyokhaza.hu oldalakon olvashatók, az online regisztrációs űrlap linkje a versenykiírás végén található. Hajrá!"
(https://www.facebook.com/folszallottapava)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: tehetségkutató táncosok MTVA Fölszállott a páva énekesek zenekarok

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr745216935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása