HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Egy lehallgatás - döbbenetes felvétel a múltból

2013.04.09. 16:40 MinDigTV


Részletek a XXI. században kedden 23:30-kor az RTL Klubon!

A rettegett diktátor és utódának vallomása: szigorúan titkos pártvizsgálat Rákosival és Gerővel. Kádár János élete végéig páncélszekrényében őrizte a bűneit leleplező mondatokat. Senki sem érti, miért nem semmisítette meg.


Egy tíz órás hangfelvétel. Két pártkatonát hallgat ki másik kettő, miközben őket is lehallgatják, hogy jól végzik-e a dolgukat. Azt is tudják, mit hazudik a másik, már akkor is, ha kérdez. Aki a jegyzőkönyvet kapja, maga is bűnös, az állampárt főtitkára. Következmények persze nincsenek, csak kizárás a pártból.

Színpadra illő komédia a tragikus valóságról. Rákosi Mátyás és Gerő Ernő vallomása Aczél Györgynek és Nógrádi Sándornak a pártállami diktatúra természetéről.
(XXI. század - Velti László)

Részletek a XXI. században kedden 23:30-kor az RTL Klubon!


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: XXI. század RTL Klub Gerő Ernő Rákosi Mátyás Aczél György

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr125213713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása