HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Videós pályázatot hirdet az NMHH és a DUE a digitális átállásról

2013.03.28. 11:21 MinDigTV


A digitális átállást bemutató videopályázatot hirdet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság és a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE). A kezdeményezés célja, hogy segítsen elsősorban az idősebb korosztálynak megérteni, mi a digitális átállás és miért jó a digitális televíziózás.

digitális átállás


A pályázat során a zsűri legfeljebb egyperces, kreatív, könnyen érthető videókat vár, amelyben a pályázó elmagyarázza/megmutatja, miért fontos és hasznos a digitális átállás, mit jelent ez a fejlődés és miért jó használni ezt a technológiát. közül a legötletesebbet iPhone5-tel jutalmazza.

A pályamunkák közül szakmai zsűri a legötletesebb videót iPhone 5 okostelefonnal jutalmazza, valamint ünnepélyes díjátadó keretében levetíti a 20. jubileumi DUE Sajtófesztiválon a Millenáris D épületének mozitermében.

A pályázat a Digitális átálláshttps://www.facebook.com/Digitalisatallas facebook oldalon létrehozott Forgass és ossz elnevezésű alkalmazásban valósul meg, a pályázóknak ide kell feltölteniük a videójukat.

(mmonline)

Szólj hozzá!

Címkék: videó digitális átállás iPhone NMHH DUE

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr345177343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása