HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Fábry...

2013.03.28. 11:30 MinDigTV


Fábry vendégei: Ónodi Eszter, Csizmadia Anna, Vidnyánszky Attila, Geszti Péter, és Sándor György. A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott. M1 március 28. csütörtök, 20:15


75, NA, 75…
Nem lehet hova tenni. Szerencsére. Jön, megy, intézkedik, kérdez, nyüzsög, teszi-veszi a jó és rossz formáját, a mindennapi helyzetekhez szocializálódott halandó pedig csak nézi, hogy őt meg vajon honnan szalasztották? Természetesen természetellenes, görbe, egyenes, konvex. konkáv - nem lehet eldönteni – de mindezt legalább állandóan teszi. Ennyi szokatlansággal a hóna alatt viszont – amely aztán vagy teher, vagy adomány – rettentően szórakoztató. Sándor György, a Sándorgyuri, a humoralista, az állandó kérdések, megállapítások és felvetések pezsgő Akármicsodája immáron a hetvenötödiket tapossa. Közben pedig kamasz, a maga furcsa módján.

EGY HÓBARÁTSÁG MARGÓJÁRA
A március 15-i hóvihar tízezrek életét keserítette meg, de amennyi kellemetlenséget okozott fizikailag, legalább annyi értéket is az utunkba sodort emberileg.

DESZKÁK A SEMMIBŐL
Azért jók a közhelyek, mert egyfajta össznépi kódnyelvet jelentenek a társadalom számára, és azért rosszak, mert sematizálnak, egyszerűsítenek, és bedobozolják a közlés folyamatát. Ha tehát azt állítanánk, hogy Vidnyánszky Attila az az ember, aki nem kerülhette el a színidirektori sorsát, akkor vajon helyesen járunk-e el? Ezzel ugyanis sikerülne kifejezni azt, hogy ízig-vérig erre termett, de egyszersmind negligálnánk azokat a fontos részleteket, amelyek miatt mindez igaz. Hogyan is legyen?

 FÁBRY VENDÉGE: ÓNODI ESZTER
Ha valaki, akkor ő egészen biztosan vallja, hogy a kis kihívás, nem kihívás. A külső szemlélőnek úgy tűnhet, hogy szinte szándékosan keresi az állandó adrenalint: vaskarikán tornászik, amelynek komfortfokozata a kívánnivalóknál csak kék és zöld foltokból hagy többet maga után, majd elmélyed a zsonglőrködésben is, vagy éppen egy tengerjáró hajó darujával emelteti magát a magasba a tenger fölött.

ORGANIKUS AKKORDOK
A Fábry hűséges nézői már találkozhattak Csizmadia Annával, a bájos, ifjú, kupuszinai népdalénekesnővel, aki számtalan megmérettetés után, az egyik legrangosabb tehetségkutatót, a „Fölszállott a páva!” című versenyt is megnyerte.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Geszti Péter Fábry Ónodi Eszter Vidnyánszky Attila Sándor György Csizmadia Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr875177362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása