HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Jackie Chan - A szépfiú

2013.03.27. 12:26 MinDigTV


Csütörtök 21:30 TV2

Jackie Chan ezúttal egy megtört női szívet ment meg, a rossz-fiúk lábait pedig a megszokott modorában gáncsolja! Ah Bu, egy csinos tajvani lány, egy romantikus üzenetet talál a tengerparton egy palackba zárva, így Hongkongba utazik, hogy megtalálja álmai lovagját.

jacky.jpg


Sajnos azonban valami félreértés történt, ugyanis Albert egy meleg fiatalember. Így aztán Jackie, egy milliomos agglegény-bankár vigasztalja a kiábrándult lányt. Ám a románcot megzavarják Jackie üzleti riválisának, régi barátjának fenyegetései. Majd Ah Bu önjelölt vőlegénye érkezik felbőszülten Hongkongba. Állítólag a lány hasonlít egy maffiózó eltűnt barátnőjére. A szálak nyomán pedig a kíváncsi Jackie is Tajvanba jut...

Rendező: Vincent Kok
Szereplők: Jackie Chan, Qi Shu, Tony Leung Chiu Wai, Richie Ren, Hsien-Chi Jen


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: akcióvígjáték TV2 Jackie Chan A szépfú

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr705175695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása