HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Csúcsjárgányok a BrandMániában

2013.03.21. 17:04 MinDigTV


23:30 | RTL Klub

A genfi autó show-n járt a Brandmánia, ahol a legújabb és a jövőbe mutató autókról, azok márkastratégiáról készített műsort a Marketing&Media stábja. BMW, Opel, Renault, Suzuki - exkluzív interjúk és számtalan csodajárgány és persze csodaszép lányok a produkcióban.

A Genfi Autószalon a  világ egyik legnevesebb autókiállítása, itt mutatják be a legtöbb újdonságot a gyártók. Az idei show-n is a gyönyörű új márkák, új albrandek voltak a középpontban.


A BrandMania neves európai dizájnerekkel, a BMW és az Opel fő tervezőivel interjúzott a márkák és a dizájn kapcsolatáról. De bemutatunk egy nőknek szóló Zalando koncepció divatautót is öltözőfülkével és ruhásszekrénnyel, és egy kifejezetten városi utazásra szánt elektromos kisbuszt, amelyben minden adott a kényelmes utazáshoz.

És persze találkoztunk a nagy hazai gyártók képviselőivel is, akik a stratégiákról, üzleti modellekről, és az autózás egyik lehetséges jövőjét jelentő elektromos autózásról meséltek nekünk.

A műsor második részében a hazai tévék tavaszi műsorstratégiájával foglalkozunk.

Hamarosan jövünk! A Brandmania legújabb adásának előzetese itt tekinthető meg.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Opel BMW Suzuki Renault Brandmánia Genfi Autószalon

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr465161111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása