HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Anyátlanok

2013.03.16. 17:06 MinDigTV


Anyátlanok – Duna TV – március 16. 20:20

Simon Carr brit újságíró önéletrajzi regényét vitte vászonra Scott Hicks ausztrál rendező.


Simon Carr brit újságíró önéletrajzi regényét vitte vászonra Scott Hicks ausztrál rendező (Ragyogj!). Ezúttal arról mesél nekünk sajátos modorban, hogy miként boldogul egy férfi és két fia szerető feleség és gondoskodó anya nélkül.

A frissen megözvegyült ausztrál sportújságíró, Joe Warr (Clive Owen), magára marad örökmozgó gyermekével, Artie-val. A gyásztól és a nyakába szakadó gondoktól teljesen kimerült férfi egyre nehezebben boldogul hiperaktív kisfiával. A családi házban meggyűl a tennivaló, s a hangulat sem rózsás. Joe meghívja első házasságából született, Angliában élő fiát, Harry-t, hogy töltse velük a szünidőt; abban reménykedik, hogy mindhármuknak jót tesz majd az együtt töltött idő. Munkája miatt azonban kénytelen magukra hagyni a fiúkat. Harry megsértődik és hazautazik.



Mindig nagy tragédia, ha az ember közeli hozzátartozóját veszíti el. A filmbeli apa nehézségeinek nagy része azonban önnön éretlenségéből fakad. Nehezen birkózik meg az olyan hétköznapi feladatokkal, amelyek a legtöbb feleséggel és anyával szemben magától értetődő elvárást jelentenek. Joe-nak át kell értékelnie az életét; nyakába kapja Artie-t, és Harry után indul a ködös Albionba, hogy elnyerje a bocsánatát.

Anyátlanok – Duna TV – március 16. 20:20

A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott.

rendező: Scott Hicks
forgatókönyvíró: Simon Carr, Allan Cubitt
zeneszerző: Hal Lindes
operatőr: Greig Fraser
producer: Greg Brenman
vágó: Scott Gray

szereplők:
Clive Owen (Joe Warr)
Nicholas McAnulty (Artie Warr)
George MacKay (Harry)
Emma Booth (Laura)
Laura Fraser (Katy Warr)
Julia Blake (Barbara)
Emma Lung (Mia)
Erik Thomson (Digby)
Natasha Little (Flick)
Chris Haywood (Tom)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film Duna TV Anyátlanok Simon Carr

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr775138296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása