HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Kedves titkárnőm

2013.03.08. 10:46 MinDigTV


Duna Tv: március 9., szombat, 12:15

A sikeres fiatal írót a pályája elején járó Kirk Douglas alakítja, míg talpraesett partnernőjének szerepében Laraine Dayt láthatjuk.


Stephanie Gaylord lelkes fiatal írónőként vesz részt a sikeres szerző, Owen Waterbury előadásán. Váratlan ajánlatot kap: az író titkárnője lehet. A lány csodálja Owent, igent mond a felkérésre. Később tudja meg, hogy egy lakásban kell élnie a férfival és annak különc lakótársával, Ronnie-val. Stephanie arra is rájön, hogy Owent az írásnál jobban érdekli a szép nők társasága, s ő maga is csak egy trófea lenne a titkárnők hosszú sorában. Az öntudatos, talpraesett lány felmondása elgondolkodtatja Owent; felhagy csapodár életmódjával és megkéri Stephanie kezét.

Az 1948-ban készült Kedves titkárnőm a nemek harcát ábrázoló romantikus vígjátékok hagyományát követi, egy erős karakterű női figurát állítva a bohém főhős mellé. A sikeres fiatal írót a pályája elején járó Kirk Douglas alakítja, míg talpraesett partnernőjének szerepében Laraine Dayt láthatjuk.

Duna Tv: március 9., szombat, 12:15

rendező: Charles Martin
forgatókönyvíró: Charles Martin
operatőr: Joseph F. Biroc
díszlettervező: Jacques Mapes
zene: Heinz Roemheld
producer: Leo C. Popkin
executive producer: Harry M. Popkin
vágó: Arthur H. Nadel

szereplők:
Keenan Wynn (Ronnie Hastings)
Florence Bates (Hannah Reeve)
Kirk Douglas (Owen Waterbury)
Rudy Vallee (Charles Harris)
Laraine Day (Stephanie Gaylord)
Helen Walker (Elsie)
Irene Ryan (Mary)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték Duna TV Kedves titkárnőm Kirk Douglas

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr735122840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása