HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Bosszú: Feltámadás

2013.02.19. 16:01 MinDigTV


Emily és Nolan a rejtett kamerájával készült felvételen megpillantják a fehérhajú férfit...M1 február 20. szerda, 20:15


II/2. rész - Feltámadás
Emily és Nolan a rejtett kamerájával készült felvételen megpillantják a fehér hajú férfit, amint Victoria búvóhelyén tesz látogatást, és két hamis útlevelet ad át az asszonynak. Amanda megkéri Emilyt, segítsen elintézni, hogy a Jack által kért apasági teszt eredménye pozitív legyen, ő sincs ugyanis meggyőződve róla, biztosan Jack-e leendő gyermekének apja. Daniel kényszeríti Charlotte kezelőorvosát, hogy adjon ki nyilatkozatot húga gyógyulásáról, ám mindez túl későn történik, már nem tudják megakadályozni Conradot abban, hogy rátegye a kezét lánya örökségére.

M1 - február 20. szerda, 20:15

A sorozatról:
Emily Thorne sok év után visszatér abba a tengerparti nyaralóba, ahol kislányként egy felejthetetlen nyarat töltött apjával, David Clarke-kal, akit a szeme láttára tartóztattak le igaztalan vádakkal. Emily egyetlen barátnője, Ashley segítségével hamar ismeretségbe lép a gazdagok és sikeresek osztályának helyi hatalmasságával, a csak Viktória királynőként emlegetett Victoria Graysonnal. Emily felhőtlen szórakozásra vágyó, gondtalan ifjú hölgynek tűnik, de valójában minden lépése egy tervszerűen felépített bosszúhadjáratba illeszkedik, amelyet egymaga visz végbe kíméletlen következetességgel.

rendező: Phillip Noyce
forgatókönyvíró: Mike Kelley
operatőr: Cynthia Pusheck
zene: iZLER
producer: Wendy Calhoun, Melissa Loy, Randy Sutter
vágó: Martin Nicholson, Sue Blainey, Conrad Smart

szereplők:
Emily VanCamp (Emily Thorne)
Madeleine Stowe (Victoria Grayson)
Ashley Madekwe (Ashley Davenport)
Gabriel Mann (Nolan Ross)
Henry Czerny (Conrad Grayson)
Nick Wechsler (Jack Porter)
Joshua Bowman (Daniel Grayson)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat M1 Bosszú MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr665092404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása