HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


William és Kate – Egy álom valóra vált

2013.02.14. 15:51 MinDigTV


Duna Tv: február 16., szombat, 21:10

2011. április 29-én milliók ünnepeltek a brit királyi családdal, amikor William herceg és kedvese Kate egybekeltek és kimondták a boldogító igent.

2011. április 29-én milliók ünnepeltek a brit királyi családdal, amikor William herceg és kedvese Kate egybekeltek és kimondták a boldogító igent. A világ egyik legdrágább esküvőjét rengeteg szervezés és készülődés előzte meg. A legtöbb kislány arról álmodik, hogy egyszer gyönyörű, csillogó ruhája lesz, mint a hercegkisasszonyoknak. Nos, Kate Middleton álma valóra vált.

A romantikus történet olyan, mint egy klasszikus mese, mégis modern. Az egyik fél a legmagasabb körökből származik, az angol trón várományosa, a másik pedig polgári szülők gyermeke, aki otthonról jó nevelést kapott, tanult ember, egyszerű modern nő. A film végigköveti a párt a kezdetektől: a fiatalok az egyetemen ismerkedtek meg egymással, de ekkor még mindketten kapcsolatban éltek. A barátságuk később alakult át szerelemmé, amikor is elválaszthatatlanok lettek. William egy időre katonai tanulmányokat folytat és elválnak útjaik. Kate nehezen birkózik meg a sajtó folyamatos hadjáratával, ami szakításhoz is vezeti a fiatalokat. De egy igazi tündérmeséhez hasonlóan, itt is eljön a boldog vég…

Duna Tv: február 16., szombat, 21:10

rendező: Mark Rosman
forgatókönyvíró: Nancey Silvers
zeneszerző: Joseph Vitarelli
operatőr: Anthony B. Richmond
producer: Kyle A. Clark
vágó: Charles Bornstein

szereplők:
Camilla Luddington (Kate Middleton)
Nico Evers-Swindell (Vilmos herceg)
Samantha Whittaker (Olivia Martin)
Jonathan Patrick Moore (Ian Musgrave)
Richard Reid (Derek Rogers)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Duna TV Vilmos herceg Kate Middleton William és Kate

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr775080537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása