HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Éjjel-nappal Budapest

2013.02.11. 11:21 MinDigTV


19:10 | RTL Klub

Az Éjjel-nappal Budapest című új sorozat egy trendi apartmanban játszódik, a vibráló főváros szívében. Ez ad otthont 8 fiatalnak, akik lakótársakként élnek együtt.
A fiatalok különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják a fővárost ahol élnek, amely nem más, mint Budapest!


A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi, Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik, Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége egy olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába. Itt viszont Joe szabályai szerint történnek az ilyen nagy lélegzetvételű dolgok. Vajon sikerül Anikónak a lakótársak szívét megnyerni? Mit szól hozzá Rita, aki az első pillanattól riválisának tartja a keszthelyi lányt?

A sorozat epizódjaiban hétfőtől péntekig a szereplők mindennapjaiba pillanthatunk bele, ahol a kamerák non-stop követik az eseményeket: vajon hogyan boldogulnak a fiatalok, környezetük, barátaik a nagyvárosban, hogyan esnek egymással szerelembe, hogyan kezelik a csalódásokat, milyen viták és feszültségek húzódnak az együttlakás következményeként. Vannak akiknek az albérleti díj előteremtésével vannak gondjaik, mások inkább bulizni járnak és szórakozni, de a lényeg, minden szereplőnek álmai vannak, amelyért minden követ megmozgatnak.

Szemtanúi lehetünk fellángolásoknak, vonzódásnak, igaz szerelemnek, vagy elutasításnak, kudarcoknak, pont, ahogyan a való életben történik mindannyiunkkal. Nyomon követhetjük a társaságot, akik nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont a romkocsmák és az éjszakai élet világában buliznak és szórakoznak.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat RTL Klub MinDig TV Éjjel-nappal Budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr125074048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása