HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Halálkeringő

2013.02.05. 19:03 MinDigTV


Köves Krisztián Károly első játékfilmje, melynek főszereplői Dobó Kata és Kern András. Február 8., péntek 22:45 M1



Egy lepusztult polgári lakás, a nappali romokban. Az asztalon egy pohár whisky, néhány kokaincsík, és egy frissen olajozott kézifegyver társaságában halványrózsaszín cumisüveg árválkodik.

A romok tetején Elza (Dobó Kata) a megtört rendőrnő roskad magába, lába alól végleg kicsúszott a talaj. Veszélyes szerelmi háromszögbe keveredett szintén rendőr férjével, Patrikkal (Mészáros Béla) és annak bűnöző barátjával, Alexszel (Lengyel Tamás). Hatalmas nyomás nehezedik rá, melyet csak az alkohol és a kokain hamis káprázata képes valamelyest enyhíteni. Ráadásul terhes is, már jócskán a kilencedik hónapban van. Mindezek tetejébe megérkezik rég nem látott, gyűlölt apja, Rusty (Kern András), a nyomozólegenda. S ezzel Elza élete, mely múltjában szörnyű titkokat rejt, csak tovább bonyolódik...



A rendezőnek, Köves Krisztián Károlynak ez az első játékfilmje, de korábban mind a szakma, mind a közönség részéről begyűjtött néhány elismerést rövidfilmjeivel és képregényeivel.

Halálkeringő – M1 – február 8. 22:45

 szereplők:
Dobó Kata (Elza)
Kern András (Rusty)
Lengyel Tamás (Alex)
Mészáros Béla (Patrik)
Újlaky Dénes (díjbeszedő)

rendező: Köves Krisztián Károly
forgatókönyvíró: Szabó István
zeneszerző: Rakonczai Viktor, Kovács Áron Ádám
operatőr: Dobóczi Balázs
producer: Kovács Gábor, Pataki Ági
vágó: Fiers Ádám


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: thriller M1 Dobó Kata Halálkeringő Kern Amdrás

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr455064491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása