HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Gyerekek vagy egyebek

2013.01.18. 12:01 MinDigTV


Duna Tv: január 22., kedd, 21:35

A 2008-as francia filmvígjáték főszerepeit a francia film két üdvöskéje: Sophie Marceau és a kiváló komikus, Dany Boon alakítja.


A film eredeti címe – De l’autre coté du lit – vagyis az ágy másik oldalán frappánsan érzékelteti a francia filmvígjáték mondanivalójának lényegét. Azt, hogy sok házaspár hiába él hosszú évek óta együtt, mégsem ismerik meg egymást, nem tudják beleélni magukat a társuk helyzetébe. Ez eddig eléggé mindennapos történet, nincs ez másként a világ számos országában.

Ariane és Hugo is ettől szenvednek. Tíz éve élnek együtt, mindenük megvan, a napjaik mégis egyhangúan peregnek. Az asszony a gyerekekkel és a háztartással törődik, férje pedig kőkemény üzletember. Aztán egy váratlan fordulattal szerepet cserélnek… És ez még csak a kezdet.

A 2008-as francia filmvígjáték főszerepeit a francia film két üdvöskéje: Sophie Marceau és a kiváló komikus, Dany Boon alakítja. Utóbbi az Isten hozott az Isten háta mögött című filmmel lett igazán híres, a még mindig csodaszép Sophie Marceau viszont a Házibuli tini-hősnőjeként vált ismertté mind Franciaországban, mind nálunk.

Duna Tv: január 22., kedd, 21:35

rendező: Pascale Pouzadoux
forgatókönyvíró: Pascale Pouzadoux, Grégoire Vigneron
zeneszerző: Éric Neveux
operatőr: Pierre Gill
producer: Olivier Delbosc, Marc Missonnier
vágó: Sylvie Gadmer

szereplő(k):
Sophie Marceau (Ariane Marciac)
Dany Boon (Hugo Marciac)
Antoine Duléry (Maurice)
Roland Giraud (Adolphe Nicart)
Anny Duperey (Lise)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Film Duna TV Sophie Marceau Dany Boon

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr15025213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása