HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Berényi halálát és Áder beszédét néztük

2013.01.08. 10:58 MinDigTV


Múlt héten tarolt a Barátok közt. Szilveszterkor a TV2 teljesített a legjobban, 2013 első perceiben pedig Áder János érte el a legmagasabb nézettséget.

Az év első hete, azaz az elmúlt hét a megszokotthoz képest szorosabb versenyt hozott a két nagy kereskedelmi csatorna versenyében. Ez elsősorban az RTL Klub megszokottnál alacsonyabb eredményének köszönhető. A múlt héten, főműsoridőben és a 18-49 évesek körében az RTL Klub 21,6 százalékos, a TV2 pedig 19,4 százalékos közönségarányt ért el.


Retró BUÉK és Poén Péntek
Szilveszter este a TV2-t nézték többen, de nem sokkal. A csatorna 15,1, az RTL pedig 14,9 százalékos közönségarányt produkált. Ez azt jelenti, hogy az éppen akkor tévéző 18-49 éveseknek csak a harmada kísérte figyelemmel valamelyik nagy kereskedelmi csatorna műsorát. Az év utolsó napján az átlagosnál többen nézték az M1-et is, hiszen a csatorna 9,1 százalékos közönségarányt ért el.

A fiatalabbak (18-49 évesek) körében a legnézettebb szilveszteri tévéműsor a TV2-n az év utolsó óráiban adott Retró BUÉK című összeállítás volt 335 ezer nézővel. A teljes lakosság körében viszont a legtöbb – 1,11 millió – nézőt az M1-en adott Poén Péntek vonzotta.

Andrást kiírták
Az egész hetet nézve viszont a legjobban teljesítő műsor a Barátok közt volt. Úgy tűnik, hogy bejött az a húzás, hogy a sorozat egyik régi szereplője – Berényi András – lezuhant egy toronyház tetejéről és meghalt. A sorozat legnézettebb epizódja a 18-49 évesek körében 621 ezer nézőt vonzott, a teljes lakosságnál pedig 1,7 milliós nézettséget ért el.

A TV2 legnépszerűbb műsorának a 18-49 éveseknél a vasárnap este műsorra tűzött Feketék Fehéren című film bizonyult. A teljes lakosságnál pedig a Tények vasárnapi kiadása, ami 1,3 milliós nézettséget ért el.

Áder és a Hat töltény ára
Az M1 legnézettebb műsorszáma, mind a 18-49 évesek, mind a teljes népesség körében Áder János újévi köszöntője volt. Az év első perceiben a köztársasági elnök szavait 1,2 milliónyian figyelték.
A kisebb csatornák közül a legnézettebb 50 műsor közé csak a Film+ tudott delegálni egy filmet. Ez az év második napján sugárzott Hat töltény ára című alkotás volt, amit 221 ezer 18-49 éves néző kísért figyelemmel.

(mmonline.hu)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: nézettség TV2 M1 RTL Klub Áder János

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr75004985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása