HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Hamarosan folytatódik a Brandmánia

2013.01.02. 11:02 MinDigTV


16 epizód, több mint ötven márka, száznál is több interjú: többek között ezek a számok fémjelezték az RTL Klub szeptemberben indult Brandmánia című műsorának első évadát. Az adásonként közel 300 ezer nézőt elérő, a nagy márkák világát bemutató széria 2013-ban is folytatódik.

brandmania.jpg


2012. szeptember 6-án jelentkezett első alkalommal az RTL Klubon a Brandmánia, amelynek debütálását a teljes lakosságból 313 ezren követték figyelemmel, ami 20 százalékos részesedést hozotta műsornak az éppen tévézők körében. A csütörtök késő esténként látható, a nézőket a nagy nemzetközi és hazai márkák, illetve a reklámpiac világába kalauzoló sorozat ezt követően is sok érdeklődőt vonzott.

Így például a szeptember 13-i adást 326 ezren, az október 25-i epizódot 308 ezren tekintették meg. De az ünnepi készülődés közben, december 13-án képernyőre került műsor is 293 ezer nézőt vonzott, ami 17,5 százalékos részesedést jelentett.

A Brandmánia első évadja során ötvennél több márkával ismerkedhettek meg kicsit részletesebben is a nézők, a luxusautóktól a szépségiparon át a gyógyszergyártásig számos témával foglalkozott a műsor. Az itt megtekinthető videóból további érdekességeket tudhat meg a sorozat első szezonjából.

A Brandmánia 2013-ban is folytatódik, hamarosan új adásokkal jelentkezik a széria.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat reklámpiac RTL Klub Brandmánia

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr704991702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása