HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Sorozatdömping a TV2-n

2012.11.15. 10:57 MinDigTV


Új sorozatokkal erősít a TV2, novembertől titkos ügynökökkel, nyomozókkal, kettős életet élő háziasszonyokkal és bátor tűzoltók történeteivel csábítja a nézőket a csatorna. Jön többek között az Ügyféllista, az Esküdt ellenségek: Los Angeles és a Lángoló Chicago.


Az újdonságok közül elsőként az Ügyféllista című amerikai széria kerül képernyőre, amely egy családanya drámájáról szól. A sorozat főszerepét Jennifer Love Hewitt játssza, aki a Szellemekkel suttogóban bizonyított korábban.

A krimisorozatok szerelmesei sem maradnak csemege nélkül: november 19-től az Esküdt ellenségek: Los Angeles a csillogás és a bűn városának sötét oldalát mutatja be, a Los Angeles-i rendőrkapitányság gyilkossági osztályának ügyein keresztül. Hollywood valóban az a hely, ahol pénzzel és egy jó ügyvéddel bárki megúszhat bármit, akár egy gyilkosságot is?

A napi sorozatok rajongói szintén november 19-től készülhetnek: a Titkok hálójában című amerikai-mexikói szappanopera hétfőtől péntekig 16.25-től kerül műsorra. Izgalmas és titokzatos események követik egymást: egy fiatal lány, Elisa - akinek édesapja befolyásos üzletember – nyom nélkül eltűnik, barátai a kihallgatás alatt zavartan és gyanúsan viselkednek. A polgármester kérésére a legjobb nyomozó, Cristóbal Rivas siet a család segítségére, de Elisa helyett csak a mobiltelefonja kerül elő.

November 21-én kémsorozattal bővül a csatorna műsorkínálata: a Kettős ügynök című sorozatot szerdán 21.20-kor láthatják a TV2 nézői. A főhős, Annie egy újonnan kinevezett CIA ügynök, aki kettős életet él. Ideje nagy részét nővére családjával tölti, akik mit sem tudnak a munkájáról. Közben a kormány megbízásából el kell látnia feladatait, a két életforma azonban nehezen összeegyeztethető. Szerencsére mellette áll Agguie Anderson, egy vak technikai munkatárs, aki támogatja CIA-s tapasztalataival.

November 26-án, hétfőn 21.20-kor a Doktor House fiatal és ambiciózus Chase dokija tűnik fel a TV2 képernyőjén, ezúttal azonban teljesen más szerepben. Jesse Spencer a Lángoló Chicago című vadonatúj sorozatban bátor tűzoltót alakít. A drámai akció-sorozat a lánglovagok mindennapjaiba enged betekintést, megmutatja, hogy ezek a hétköznapi hősök, hogyan teszik kockára nap mint nap az életüket.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat film tv2 mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr64908214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása