HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Összeköltöztek a gazdák választottjaikkal

2012.11.08. 16:19 MinDigTV


Kezdetét vette a kapcsolatok legizgalmasabb szakasza, az ismerkedés. A lányok elfoglalták szobáikat és alig várják, hogy végre randevúra hívja őket a ház ura.


A Házasodna a gazda harmadik adásában kezdetét vette a kapcsolatok legkritikusabb próbatétele, az összeköltözés és együttélés.

Orsi és Mária reggelivel várta András gazdát. Evés közben átbeszélték Szilvi távozását. A lányok először csak találgattak, mi történhetett, de András őszintén elmondta az okát. Megnyugtatta a lányokat, hogy nincs semmi baj, túltette magát a történteken. Nem szeretne Szilvi helyére másik hölgyet hívni, most már csak kettőjük közül dől el kivel tudná leélni az életét.

Amíg András gazda Orsival és Máriával lelkizett Hódmezővásárhely közelében, Bence gazda édesapja reggelizni vitte Karinát, Dorinát és Melindát. A családi gazdaság feje, István és felesége, Éva igencsak megadta a módját, mert a laktató parasztreggelit a szabadban szolgálták fel. Reggeli közben Bence gazda is felbukkant, szélsebesen vágtatott a lányok felé lóháton, pont, mint a herceg fehér lován. A reggeli után a gazda megmutatta a lányoknak családi birtokát. A rövid kis séta majdnem tragédiába torkolt. A lányok sose láttak még közelről kismalacot, ezért Bence bement az ólba, hogy kihozzon nekik egyet, de az anyamalac rátámadt, megharapta és ömlött a vér a karjából. A lányok gyorsan kocsiba ültették szerelmüket, Karina bepattant a volán mögé, és meg sem álltak a kórházig, ahol több öltéssel összevarrták Bence sérülését.

Szilveszter gazda hajnalban kelt, hogy legyen ideje mindent rendbe tenni a lányok érkezéséig. A 37 éves férfi imád irányítani, legyen szó a birtokon folyó fakitermelésről, vagy az itt élő számtalan állat körüli teendőről. Elsőként Indira érkezett meg Szilveszter gazda birtokára. A fiatal mosolyogós, megnyerő stílusú budapesti lány reménykedik benne, hogy Szilveszter gazda mellett végre rátalál a szerelemre. Elmondása szerint, a kinti munkák közül nem fél semmitől, sőt, pár évvel ezelőtt már belekóstolt a kapálás szépségébe is. Indira után Réka is megérkezett. A lány azért jelentkezett a műsorba, mert tudta, ha harc nélkül lemond Szilveszterről egy életen át bánná. Szerinte nagyon összepasszolnak, reméli a végén ő lesz a befutó. Végül pedig Viki is megérkezett. A fiatal könyvelő esélyesnek tartja, hogy Szilveszter legyen az igazi, de ezt előre még nem meri borítékolni. A lányok zavaránál csak Szilveszter tanácstalansága volt komikusabb. De valahol ez érhető is, hiszen négy idegen embernek kell összeszoknia és megismernie egymást, de szerencsére a szimpátia mindvégig töretlen maradt.

Tomi gazda 4 hektáros több száz sertést ellátó és feldolgozó telepét a család közösen virágoztatta fel. A heréléstől, az elletésen át a takarmányozásig az összes munkát közösen végzik. A családi kupaktanács, vagyis Tomi gazda és szülei együtt határoznak Tomi jövőjéről, és együtt döntenek majd a lehetséges választottjáról is. A 32 éves sertéstenyésztő számára ugyanis a párválasztás nem egészen magánügy, mindenben kikéri szülei véleményét. Egyszóval, aki a párja akar lenni, annak a szüleit is le kell vennie a lábáról, ezért Tomi a szüleivel közösen fogadta a lányokat. Enikő, Kata és Erika sejtve ezt, a beköltözésnél legjobb formájukat hozták és apró ajándékokkal kedveskedtek vendéglátóiknak.

Amíg Tomi gazda és szülei a három lánnyal ismerkedett, Bence gazda magasabb sebességbe kapcsolt és az édesapja által szervezett fogathajtó versenyre vitte a lányokat. Ám alig foglaltak helyett Bence máris randevúra hívta Melindát. Dorinának és Karinának ez persze cseppet sem tetszett. Messziről figyelték, hogy mit csinálnak a szénabála halom tetején és próbálták kitalálni, miről beszélgethetnek.

Mikor beesteledett, Szilveszter és Tomi gazda családi vacsorára vitte a lányokat. A reggeli ügyetlenkedés óta Szilveszter és választottjai hatalmasat léptek előre, olyan összeszokottan, vidáman érkeztek, mintha már hetek óta együtt lennének. A vacsora is nagyon jó hangulatban telt. Ez azonban nem mondható el Tomi gazdáék vacsorájáról, ahol meglehetősen kínosan és nyögvenyelősen falatoztak az asztalnál ülők. A csendet Tomi gazda anyukája törte meg a lányokhoz intézett kérdéseivel. Részletesen kifaggatta őket az előző kapcsolataikról, számára nem volt tabu téma, mindenre rákérdezett. Egy igazi "anyóshoz" méltón kegyetlenül vájkált a magánéletükben, és szándékaik után érdeklődött. A lányok megszeppenve és szűkszavúan, de válaszoltak az összes kérdésére. A vacsora után Tomi mindenki legnagyobb meglepetsére a 2 gyerekes Erikát félrehívta és egy plüss malaccal ajándékozta meg, majd egy forró öleléssel jó éjszakát kívánt neki.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat rtl klub gazda mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr574897393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása