HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Gyógyszert talált a Brandmánia

2012.10.25. 14:11 MinDigTV


A világ egyik legköltségesebb és üzleti szempontból legkockázatosabb iparágával, a gyógyszergyártással foglalkozik a Brandmánia legújabb, ma esti adása. Az RTL Klub műsorából kiderül, mennyibe kerül egy gyógyszer előállítása, illetve az, miért olyan rizikós ez az ágazat.


A gyógyszergyártás az űrhajózás után a legköltségesebb és a legnagyobb rizikóval járó iparág. Ez figyelembe véve a hatalmas költségeket nem is meglepő, hiszen egyetlen gyógyszer előállítása 1,2 milliárd dollárba kerül.

További mellbevágó adat, hogy a többtízezer molekulából, amivel kísérleteznek végül csak egyből lesz gyógyszer. A Brandmánia ma esti adásából további érdekességeket tudhat meg a gyógyszeriparról. A műsor promója itt tekinthető meg.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub gyógyszer gyógyszergyártás Brandmánia

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr594869628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása