HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Becsengetünk és elfutunk - Fekete aranyláz

2012.10.10. 08:32 MinDigTV


A Biszku-film két rendezője, Novák Tamás és Skrabski Fruzsina ezúttal az olajszőkítők nyomába ered. M1, október 10, 21:00.


A kilencvenes évek elején egy joghézagot kihasználva néhány élelmes bűnöző olajszőkítésbe kezdett. A százmilliós üzlet az évtized közepére több ezermilliárdosra nőtt. Az állam tehetetlenül nézte, hogy ismeretlen eredetű olajvagonok járnak az országban, sőt az állami cégek is a maffia kútjainál tankoltak. Akik nyomozni kezdtek, falakba ütköztek.

 A Biszku-film két rendezője: Novák Tamás és Skrabski Fruzsina havi provokatív, tényfeltáró műsora. A két rámenős újságíró kikérdezi azt, aki titkolózna, becsönget oda, ahol bujkálnak, és felnyitja a lezárt aktákat. Olyan témákat dolgoznak fel havonta, amelyek mindenkit érdekelnek, de amelyeket eddig tabuként kezeltük. Mindezt olyan izgalmas formában dolgozzák fel, mintha nem is dokumentumfilmet, hanem krimit néznénk. Lássuk most, kik lesznek az üldözők és kik az üldözöttek!

műsorvezető: Novák Tamás és Skrabski Fruzsina


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: m1 dokumentumfilm olajszőkítés dokuzóna

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr934830120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása