HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


PokerStars.net Big Game - 5. rész

2012.10.01. 10:20 MinDigTV


Az időzített bomba, David Fishman végig a megfelelő pillanatra várt, hogy előrukkoljon valami igazán meglepő lépéssel és ezzel jó nagyot szakítson.


A negyedik játéknapon végre ez a kívánsága is teljesült. 53 partival a játék vége előtt mindent betolt Phil Hellmuth ellen, és Phil annak ellenére, hogy kitalálta milyen lapok lehetnek nála, megadta az all injét. David remekül színészkedett, és Phil szépen besétált a csapdájába. Az ominózus leosztásban David treff K Q-ja sorrá egészült ki a rivereren, szemben Phil A 5 két párjával. Természetesen Phil ezek után hozta a "megszokott" formáját, és dührohamot kapott. Nem is maradt sokáig az asztalnál, úgy döntött, hogy nem játszik többet, és inkább távozott.

David viszont 140 ezer dollár nyerőbe került, és számára szinte véget is ért a Big Game-es szereplés, mert nem akart több leosztásban részt venni, hogy megóvja zsetonjait. Hiszen így nemcsak mesés összegű nyereményt vihet haza, de akkora előnyre is szert tett, hogy az időzített bombák versenyében is az élre ugrott.

Vajon tényleg kibírja, hogy egyetlen lapot se játsszon meg a hátralévő partikban? Vagy nem tud ellenállni a kézbe kapott AA csábításának, és minden romba dől?


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat rtl klub póker PokerStars

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr434813027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása