HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Játsz/ma - MTV Mozi (Michael Douglas, Sean Penn)

2012.09.20. 10:29 MinDigTV


David Fincher fordulatokkal teli, briliáns filmjében a fivéreket alakító Michael Douglas és Sean Penn mellett Deborah Kara Unger és Armin Müller-Stahl játsszák a főbb szerepeket. M1 szeptember 23. vasárnap, 22:15

jatszma.jpg


Nicholas Van Orton, a San Francisco-i bankár gazdagsága hatalmas, de magánélete oly sivár, hogy még a születésnapját is egyedül tölti. Ahogy eljön a 48-dik születésnapja (apja pontosan ebben az életkorban követett el öngyilkosságot), feltűnik rég nem látott öccse, Conrad, és ajándékként átnyújtja egy különös szórakoztatást nyújtó cég kártyáját. A kíváncsivá tett Nicholas felkeresi a céget, és hamarosan hajmeresztő és kétségbe ejtő dolgok egész sora kezd történni vele, amit nem ért, és ami ellen teljesen védtelennek találja magát.

David Fincher rendező az Alien3 és a Hetedik után a Játsz/mával folytatta káprázatos sikersorozatát, amely a kilencvenes évek legjelentősebb új rendezőegyéniségeinek sorába emelte – hírnevét a későbbiekben olyan filmekkel öregbítette, mint a Harcosok klubja, a Social Network – A közösségi háló, illetve A tetovált lány.

A Játsz/ma mind csavaros, meglepő fordulatokkal teli, izgalmas cselekménye, mind látványos és ötletes képi megoldásai révén ma is figyelmet érdemlő produkció, melynek szereposztása is kiváló: a fivéreket alakító Michael Douglas és Sean Penn mellett Deborah Kara Unger és Armin Müller-Stahl játsszák a főbb szerepeket.

M1 – szeptember 23., vasárnap 22:15

rendező: David Fincher
forgatókönyvíró: John D. Brancato, Michael Ferris
zeneszerző: Howard Shore
operatőr: Harris Savides
díszlettervező: Steve Saklad
jelmeztervező: Michael Kaplan
producer: Ceán Chaffin, Steve Golin
executive producer: Jonathan Mostow
látványtervező: Jeffrey Beecroft
vágó: Jim Haygood

szereplők:
Michael Douglas (Nicholas Van Orton)
Sean Penn (Conrad Van Orton)
Deborah Kara Unger (Christine)
James Rebhorn (Jim)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: m1 mindig tv mtv mozi Játsz/ma

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr34789873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása