HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Kiderült, mire készül az RTL

2012.08.16. 21:15 MinDigTV

Jó néhány régi ismerős tér vissza az ősszel az RTL Klub műsorára, de lesznek újdonságok is a csatorna kínálatában. Az ősz egyik legnagyobb dobása lehet a Dallas új szériája, de újra lesz X-Faktor és érkezik egy teljesen új vetélkedő is.

Látványos külsőségek mellett, igazi dallasi hangulatban tartotta az őszi műsorrendjét bemutató sajtótájékoztatót az RTL Klub. A körítés természetesen nem véletlen, hiszen a csatorna őszi programjának egyik legnagyobb dobása lesz a Magyarországon egyszer már hatalmas sikert aratott Dallas című sorozat, természetesen egy új szériával. A 10 epizódos sorozatot augusztus 29-én kezdi vetíteni az RTL Klub, egyből dupla epizóddal indítva, majd szerdánként lesz egy-egy rész – mondta el Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója a mai sajtótájéköztatón. Érdekesség, hogy Európában Magyarországon lesz látható először nem angol nyelven, vagyis szinkronizálva a sorozat. Mivel az Egyesült Államokban nagy sikert aratott a Ewingok történetének újabb szériája, ezért valószínűleg folytatódik majd a sorozat.


Az RTL Klub elindít egy újabb szappanoperát is, a Riválisok című sorozat szeptember elsejétől kerül adásba, és hétköznap 16:50-kor vetítik majd. Természetesen folytatódnak a csatorna népszerű amerikai szériái is, így ősszel is követhetik a nézők a Dr. Csont, a Castle és a CSI szereplőinek kalandjait.

Természetesen az RTL Klub saját készítésű sorozata, a Barátok közt is újult erővel vág neki az ősznek, augusztus 21-én már a Berényi klán új kalandjait követhetik a nézők. Ráadásul az is kiderült, hogy néhány új arc is feltűnik majd az új évedban.

Játékban sem lesz hiány az idén ősszel az RTL Klubon, a komoly sikerrel futó, nagy nézettséget hozó 1 perc és nyersz ismét adásba kerül Sebestyén Balázs műsorvezetésével. Balázs egyébként igen elfoglalt lesz az idén ősszel, ugyanis ő vezeti az RTL Klub új játékát is. A Kód leginkább a kvízjátékokra emlékeztet, de számos csavarral megbolondítva, így igazi izgalmakat ígér majd.

Jó hír a komolyabb műfajokat kedvelők számára, hogy ismét új részekkel jelentkezik a XXI. Század és lesz Házon kívül is. Emellett egy új magazin is indul Brandmania címmel. A hetente egyszer jelentkező műsor szakmai partnere a Marketing&Media magazin, és kimondottan a reklámiparral foglalkozik majd.

Az elmúlt két széria tapasztalatai alapján ismét nagy érdeklődésre számíthat az X-Faktor. A zenei tehetségkutató harmadik része rögtön az ősz elején, szeptember elsején kezdődik. Érkezik az ősszel a Házasodna a gazda című műsor is, erről egyelőre annyit lehet tudni, hogy már megvan az a négy gazda, aki válogathat majd az ara-jelöltek között.

(mmonline)


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat rtl klub televízió mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr474716464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása