HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A Loki és a Vidi is esélyes a továbbjutásra

2012.08.07. 19:33 MinDigTV


Előny a magyaroknál

A Loki és a Vidi is esélyes a továbbjutásra. Minkét mérkőzést élőben közvetíti az m2 és a telesport.hu

 Mindkét versenyben lévő európai kupacsapatunknak reális esély van a továbbjutásra. A Bajnokok Ligája harmadik csoportkörének keddi visszavágóján a Debrecen a fehérorosz BATE Boriszovot fogadja, míg az Európa Liga harmadik csoportkörének visszavágójára a Videoton a belga Gent otthonába látogat csütörtökön. Mindkét mérkőzést élőben közvetíti az M2.

A DVSC-TEVA a Bajnokok Ligája harmadik csoportkörének első mérkőzésén, az utolsó pillanatban kapott góllal 1-1-es döntetlent ért el Fehéroroszországban. A keddi BL-találkozóra az előjelek felemásak, a Loki ugyanis a hétvégi magyar bajnokin elvesztette több mint egy éve tartó magyarországi veretlenségét. A rossz főpróba mellett a Debrecen ellen szólhat az is, hogy a Boriszov elleni visszavágót nem a cívisvárosban, hanem Nyíregyházán játsszák. Mindezek ellenére a magyar bajnok a találkozó esélyese, ráadásul az idegenben szerzett találattal nyugodtabban játszhatnak a hajdúságiak. Az M2-n, kedden 20 óra 20 perckor kezdődő mérkőzés kommentátora Szaniszló Csaba lesz.

Egygólos előnnyel utazik Belgiumba másik kupacsapatunk, a Videoton gárdája, hogy az Európa Liga harmadik csoportkörének visszavágóján kiharcolja a továbbjutást. A Vidi múlt heti EL-győzelme után az OTP Bank Ligában is győzni tudott, idegenben verte 1-0-ra az Újpest gárdáját. A Gent elleni EL-visszavágót csütörtökön 19 óra 20 perctől élőben közvetíti az M2.

Forrás: MTVA


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: m2 bajnokok ligája loki vidi mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr754700592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása