HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Forma-1: sok nézőt hozott

2012.07.12. 12:10 MinDigTV

A száguldó cirkusz cipeli a hátán a köztévét, legalábbis nézettség szempontjából. A hőségriadó alatt is 858 ezren nézték meg a vasárnapi versenyt.

Érdemes volt megvásárolnia a köztévének a Forma-1 közvetítési jogait. Az elmúlt héten az M1 legjobban teljesítő műsora a szombati időmérő és a vasárnapi futam lett. Még a fiatalabbak körében – ahol az M1 általában gyengén szerepel – is jó nézettséget hozott a közmédiának a silverstone-i versenyhétvége.

A szombati időmérő edzést 234 ezer 18-49 éves nézte, ami ennél a korosztálynál 29,8 százalékos közönségarányhoz volt elegendő, ami hatszorosa az M1 csatornaátlagának. A teljes lakosságnál 573 ezren voltak kínácsiak az időmérőre.

A vasárnapi verseny alatt a köztévé 395 ezres nézőszámot és 35,4 százalékos közönségarányt produkált a 18-49 éveseknél. A teljes népességen belül pedig 858 ezer nézőt ért el a kánikulai napon.

A Forma-1 nézettségi szintjének közelébe az elmúlt héten csak egyetlen műsor tudott férkőzni, méghozzá a Kékfény, ami 602 ezres nézettséget hozott az M1-nek.

Forrás: http://www.mmonline.hu/cikk/forma1_sok_nezot_hozott

Szólj hozzá!

Címkék: sport m1 mindig tv mtva Forma-1 Forma1 Formula1

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr354648285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása