HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Mindennapi hősök a Duna tv-n

2012.07.05. 13:39 MinDigTV

A műsor nem titkolt célja inspirálni, felemelni, kedvet és kitartást adni azoknak, akiknek épp nehéz, akik egyedül talán nem birkóznak meg olyan könnyen az élet nehezebb feladataival, mint mások.

Hősök évezredek óta inspirálnak minket. A barlangrajzoktól, az ókori irodalmon át, napjaink filmjeiben, szüntelen hittel és lelkesedéssel nézünk, vagy olvasunk történeteket, melyekben emberek győznek le szörnyeket, betegségeket, gondokat, félelmeket. Pedig hőst minden buszon, minden városban, minden családban találunk. Nem hordanak jelmezt, nem készül róluk festmény, mégis olyat kapunk tőlük, ami mindennél többet ér: reményt, hitet, kitartást. Róluk szól ez a sorozat.

A Mindennapi Hősök nem pörgős, fél másodperces snittekre szabdalt dokumentumfilm, ezek az epizódok 26 perces portrék. Minden rész egy szereplőt mutat be, valakit, aki példamutatót alkotott és alkot még ma is. Betekintést nyerünk az életébe egy napján keresztül, így kicsit jobban megismerve őt, és remélhetőleg felismerve a tényt: hős mindenkiből lehet. Belőlünk is.

Következő adás: 2012.07.14., szombat 12:45


Forrás: http://www.dunatv.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: duna tv antenna hungária mindig tv mtva Hősök Mindennapi

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr734630989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása