HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


2 nap Párizsban

2012.06.18. 12:30 MinDigTV


A film játékosan és szellemesen idézi meg a párkapcsolatok visszatérő örömeit és konfliktusait, mesteri szintre emelve a vitatkozás művészetét - június 21. csütörtök 23:55, m1


A New Yorkban élő francia fotós, Marion és amerikai barátja, Jack európai vakációjukról hazafelé tartva megállnak Párizsban a lány szüleinél, hogy felvegyék a macskájukat. A következő két napban kiderül, hogy próbára teheti-e a kapcsolatukat a Velencében szerzett gyomorrontás; a nyelvi korlátok és kulturális különbségek; a bohém szülők közeli és túl intenzív jelenléte és nem utolsósorban az ex-barátok Szajnaként kígyózó sora.

Az enyhén neurotikus Jack úgy érzi, mintha egy másik bolygón járna, idegen élőlények között, a nyúlevők és a szexuális szabadosság földjén. És lassan megszületik benne a megdöbbentő felismerés: az ő barátnője is egy közülük. A film játékosan és szellemesen idézi meg a párkapcsolatok visszatérő örömeit és konfliktusait, mesteri szintre emelve a vitatkozás művészetét.

2 nap Párizsban - június 21. csütörtök 23:55 - m1  

Szinkronrendező: Földi Tamás
Magyar szöveg: Vincze Dániel
Rendező: Julie Delpy
Forgatókönyvíró: Julie Delpy
Zene: Julie Delpy
Zene: Gustaf Heden
Operatőr: Lubomir Bakchev
 
Marion - Julie Delpy (Major Melinda)
Jack - Adam Goldberg (Bolba Tamás)
Lukas - Daniel Brühl (Barbinek Péter)
Anna - Marie Pillet (Szabó Éva)
Jeannot - Albert Delpy (Tóth Roland)


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film m1 köztévé mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr384595709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása