HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Ismét tarolt a Csillag Születik

2012.06.05. 19:03 MinDigTV


A finálé újból teljes sikert hozott a Csillag Születiknek a nézettségi versenyben, mind a teljes lakosság körében, mind a 18-49 éveseknél egyaránt a múlt hét legnézettebb műsorának bizonyult. A 18-49 éveseknél ezúttal két film is bekerült az élmezőnybe, a TV2 Indiana Jones kalandjaival ismét jó eredményt ért el ebben a kategóriában.


Összesen közel 1,8 millióan voltak kíváncsiak a Csillag Születik múlt szombati döntőjére, ami a teljes lakosságot vizsgálva 39,3 százalékos részesedést hozott a műsornak. A 18-49 éveseknél is a tehetségkutató fináléja bizonyult a legnézettebbnek, ebben a korcsoportban 34,9 százalékos részesedést produkált.


Egyre izgalmasabban alakul a Jóban Rosszban és a Barátok közt párviadala. A teljes lakosság körében a TV2 saját sorozatának egy-egy epizódja bizonyult a második és harmadik legnézettebb műsornak, igaz őket három Barátok közt rész követte. A 18-49 éveseknél a múlt héten egyértelműen a Barátok közt volt a népszerűbb, mind a négy epizódja megelőzte a rivális széria részeit.

A kereskedelmi szempontból kiemelten fontos korcsoportban egyébként rendkívül érdekesen alakult a nézettségi verseny, ugyanis az élmezőnybe két film is bekerült, ráadásul két vasárnap este műsorra tűzött produkció. A TV2 Indiana Jones negyedik kalandjával a második helyet szerezte meg a 18-49 éveseknél, érdekes módon alig 20 ezerrel nézték kevesebben a vasárnap este vetített filmet, mint a Csillag Születiket egy nappal korábban. Az RTL Klub vasárnapi mozija, A függetlenség napja is jól szerepelt, és a negyedik helyen végzett a 18-49 éves korcsoportban.

A főműsoridőben (19-23 óra) a 18-49 évesek körében továbbra is az RTL Klub a domináns, igaz az elmúlt hetekben megszokott szoros verseny a múlt héten is folytatódott. Az RTL Klub átlagosan a korosztályból tévézők 23,7 százalékát tudhatta magáénak, míg a TV2 20,5 százalékos eredménnyel zárta a múlt hetet. A Cool TV visszahódította a 3. pozíciót, 5,9 százalékos átlagos részesedést tudhatott magáénak, míg a negyedik pozícióban a Film+ végzett 5,5 százalékos eredménnyel. Az ötödik Viasat3 4,3 százalékkal zárt, az m1 pedig 4,2 százalékkal.

(mmonline)


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub tv2 nézettség csillag születik mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr54567544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása