HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Továbbjutott a Compact Disco

2012.05.23. 09:59 MinDigTV


Döntőbe jutott a Compact Disco az Eurovíziós Dalfesztivál keddi elődöntőjéből. A magyar zenekar Sound of Our Hearts versenydala tizedmagával jutott a szombati döntőbe.

A döntőt  május 26-án, szombaton 21.00 órától élőben közvetíti az m1.


A Compact Disco tizenötödikként lépett színpadra a Bakuban rendezett idei Eurovíziós Dalfesztivál keddi elődöntőjében, amit az m1 élőben közvetített. A látványos képsorokkal tűzdelt színvonalas produkciókat felvonultató adás kommentátora, Gundel Takács Gábor volt. A magyar induló Montenegró, Izland, Görögország, Lettország, Albánia, Románia, Svájc, Belgium, Finnország, Izrael, San Marino, Ciprus, Dánia, Oroszország után tizenötödikként adta elő a Soud of Our Hearts című versenydalát, amit Ausztria, Moldova és Írország produkciója követett.

A Magyarországot képviselő zenekar mellett döntőbe jutott még Románia, Moldova, Izland, Dánia, Albánia, Ciprus, Görögország, Oroszország és Írország.

A május 26-i döntőben a Dalfesztivál alapító országai - Németország, Franciaország, Spanyolország az Egyesült Királyság, Olaszország -, és a tavalyi győztes Azerbajdzsán dala is egyenes ágon bekerül, így a szombati döntő végleges mezőnye a csütörtöki II. elődöntő 10 továbbjutójával lesz teljes.

A döntőt  május 26-án, szombaton 21.00 órától élőben közvetíti az m1.


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: m1 eurovíziós dalfesztivál mindig tv compact disco

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr334533311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása