HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


MTV MOZI: Egy éjszaka a királlyal

2012.05.17. 14:20 MinDigTV


A történet alapjául az Ószövetség egyik része, Eszter könyve szolgál. Csodálatos díszletek között, gyönyörű ruhákban, fordulatos, látványos film lett a bibliai történetből. Május 19., szombat 20:10 m1

Hatalmas sztárokat vonultat fel Michael O. Sajbel a nagyszabású, Eszter történetét feldolgozó filmjében. A történet alapjául az Ószövetség egyik része, Eszter könyve szolgál. Csodálatos díszletek között, gyönyörű ruhákban, fordulatos, látványos film lett a bibliai történetből. Esztert a szépséges Tiffany Dupont, a szerelmes Xerxészt Luke Gross, Sámuelt Peter O’Toole míg Omar Sharif Mémukánt játsza. De láthatjuk még a filmben a többek között A gyűrűk urából jól ismert John Rhys-Daviest is.


Saul új területeket hódít meg, ám Sámuel próféta parancsa ellenére megkíméli az elfogott királyné életét.

Sámuel megöli a királyt, ám áldott állapotban lévő feleségének sikerül elszöknie. Később a gyermeke, Haman bosszút akar állni a Perzsiában élő zsidókon. Számítását azonban keresztülhúzza Hadassah, a fiatal zsidó lány. A csinos és bátor lány ugyanis elnyeri a jóképű Xerxész király, a zsidók ősi ellenségének szívét. Perzsia királynője lesz, akinek sikerül elhárítania a népéről a fenyegető veszedelmet.

Egy éjszaka a királlyal – m1 – május 19. 20:10


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: film m1 csatorna mindig tv mtv mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr884522200

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2012.05.18. 11:18:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása