HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Elérhető a MinDig TV alkalmazás az AppStore-ban

2012.03.22. 08:58 MinDigTV


Hamarosan jön az androidos verzió is. Műsorújság, figyelmeztetés a műsorkezdés előtt, kedvenc műsor megosztása Facebook-on.

iPhone-ja segítségével 11 csatorna (7 TV és 4 rádióadó) kínálatát érheti el a MinDig TV műsorújságján keresztül.


Böngészhet a programok között, megnézheti azok tartalmának részletes leírását. Többé nem kell lekésnie kedvenc filmjeiről, sportműsorairól! Itt kiválaszthatja, mely programokat szeretné megnézni. A beállítható 5-60 perccel korábbi emlékeztetővel a műsor indulásáról értesítést is kaphat telefonjára.

A csatornák kínálatából külön funkcióval programokra és programtípusokra is rákereshet. A szolgáltatók között egyedülálló módon a MinDig TV kínálatában a HD programok is előfizetési díj nélkül érhetők el. Ismerőseivel is megoszthatja Facebook-on az egyes programokhoz kapcsolódó megjegyzéseit.



(http://itunes.apple.com)


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: facebook iphone appstore mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr754332336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása