HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Kasszasiker - Új sorozat az m1-en!

2012.03.19. 15:08 MinDigTV


Új sorozat az m1-en! Március 21-től beleshetnek a Broadway-musicalek világába... szerda 20:40


Friss, új sorozattal jelentkezik az M1 csatorna március 21-től szerdánként főműsor időben. A sorozat annyira új, hogy idén februárban debütált az NBC csatornán, és olyan cégek vannak a gyártók között mint a Universal és a DreamWorks. Pazar kiállítású, szépen fényképezett produkció, érdekes, izgalmas történettel mely a színfalak mögé kalauzolja nézőit, és a könnyed csillogás mögött megmutatja a kemény munkát, az izgalmakat, a siker örömét és olykor a bukás könnyeit is. A sorozatban olyan színészek játszanak, mint Jack Davenport (A Karib-tenger kalózai), Katharine McPhee (New York-i helyszínelők), Debra Messing (Különleges ügyosztály) és nem utolsó sorban az Oscar-díjas Anjelica Huston.


Karen a fiatal színésznő több ezer New York-i társával együtt abban reménykedik, hogy egyszer egy Broadway-musical sztárja lesz. Addig is pincérnőként keresi a kenyerét, mivel a meghallgatások után rendszerint nem hívják vissza. Julia és Tom, az ismert broadwayi szerzőpáros új musical ötletet kapnak újdonsült asszisztensüktől, Marilyn Monroe lelkes rajongójától. Bár rengeteg kérdés és probléma merül fel a témával kapcsolatban, végül is belevágnak a Marilynről szóló musicaljük megvalósításába. Eileen Rand, a híres producer ráharap az ötletre, és beindul a gépezet. Derek, az agilis rendező veszi kézbe az első dalokat, táncosok, szereplők dolgoznak rajta. Elindul a CASTING, és csinos, szexi fiatal lányok sora jelentkezik a szerepre. Vajon esélyes lehet-e a zöldfülű Karen a címszerepre, vagy a gyakorlott, szőke szexbomba, Ivy kapja a feladatot és a kiemelkedés lehetőségét?

A darab rendezője, Derek nem tudja eldönteni, hogy Karen vagy Ivy játssza majd Marilynt, így további próbákat tart a két lánynak. Ezért Karen lekési a vacsorát főnöke barátaival, Ivy pedig mindent bedob a szerep érdekében.

Julia közben egy bonyolult örökbefogadási procedúrába kezd a családjával, ami elkerülhetetlen feszültségekkel jár. Vajon a háttérben húzódó magánéleti válságok mennyire befolyásolják az előadás előkészületeit?


15 héten át követhetjük nyomon a főszereplők életét, miközben szemünk előtt jön létre egy Broadway-musical.

szereplők:
Katharine McPhee (Karen Cartwright)
Debra Messing (Julia Houston)
Jack Davenport (Derek Wills)
Christian Borle (Tom Levitt)
Megan Hilty (Ivy Lynn)
Raza Jaffrey (Dev Sundaram)

Kasszasiker - szerda 20:40 m1


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat film m1 kasszasiker mindig tv mtv mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr474325958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása