HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


MTV MOZI: Elcserélt lányok - 2. évad

2012.02.29. 07:50 MinDigTV


A vadonatúj 2. évaddal folytatódik az Elcserélt lányok története, csütörtökönként 20:15-től az m1-en

Az amerikai ABC csatorna 2012 januárjában kezdte sugározni az Elcserélt lányok című családi sorozat második évadának epizódjait, amit páratlan gyorsasággal követ az m1 februári bemutatója. Míg az amerikaiaknak csaknem félévet kellett várniuk a folytatásra, mi a szokásos hetenkénti ütemben követhetjük tovább az eseményeket, ahogy a két születésekor elcserélt kamaszlány a helyét keresi régi és újonnan megtalált családjában.


Bay és Daphnee már a legelső epizódban felfedezték, hogy életük eddigi 16 évét nem a vér szerinti családjukban élték le, és ezt követően minden igyekezetükkel azon voltak, hogy megismerjék azt a világot, amely – ha az események másképp alakultak volna – osztályrészük lett volna.



A második évad elején szerelmi konfliktusban találjuk a két lányt, hiszen Daphnee éppen akkor jött rá, hogy szerelmes régi barátjába, Emmettbe, amikor a fiú Bayjel kezdett el járni. Emmett egy zenei fesztiválra utazott az együttesével, mire külön utakon Daphnee és Bay is utána ered, tisztázni a tisztázandókat. Eközben otthon Bay vér szerinti apjának feltűnése kavarja fel a kedélyeket, aki szeretné a múlt hibáit kiköszörülni, és összehozni azt a családot, amelynek tagjai eddig még soha nem lehettek együtt.

II./2. rész A vihar

Daphne ajánlatot kap a Bruckner kosárlabda-csapatának edzőjétől, hogy játsszon az ő csapatukban. A lány lelkesen fogadja az ötletet, de John nem is akar hallani arról, hogy Daphne bajnokság közben elhagyja a Carlton csapatát, amelyet egy idő óta személyesen a szárnyai alá vett. Daphne egyre több időt tölt új barátnőjével, Simone-nal és társaságával, de bizonyos lokálok látogatásához hamis személyire van szüksége. Ez adja az ötletet Tobynak és Wilke-nek új igazolványhamisító vállalkozásukhoz. Bay szeretné, ha Melody jobb véleménnyel lenne róla, ezért Reginát is elhívja magával, amikor társasjátékozásra hivatalos Emmettékhez.

Elcserélt lányok – 2. évad - m1, csütörtökönként 20:15-kor



A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat m1 csatorna mindig tv mtv mozi elcserélt lányok

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr264224236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása