HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


MTV MOZI: Egyetlenem - Ma este az m1-en

2012.02.28. 11:36 MinDigTV


A film George Hamilton önéletrajzi írásából merített szórakoztató, elgondolkodtató „road movie”.

1953-ban járunk, amikor a fáradhatatlan, méltóságteljes Ann Devereaux (Renée Zellweger) egy szokatlan utazásra indul két fiával, az írónak készülő George-dzsal és az amatőr színész Robbie-val, miután otthagyja zenész, nőcsábász férjét Dan Devereaux-t (Kevin Bacon).


Egy égszínkék Cadillac-kel járják be Amerikát a legendás 66-os úton, itt-ott megállva, azért hogy Ann egy olyan férjet találjon, aki biztosítja a családja jólétét, úgy, hogy neki ne kelljen dolgoznia. A gyönyörű asszony biztos abban, hogy nőies csábereje által ez sikerülni fog, de közben érzi azt is, hogy mennyire magányos valójában, a fiairól nem is beszélve. Ahogy szelik a kilométereket, férfiak, kalandok, szerényebbnél szerényebb szállások, a gyerekeknek új iskolák jönnek-mennek, de a különc Ann sosem adja fel a reményt. Az utazás során tökéletesen megismerik egymást, együtt válnak felnőtté…

A filmet az egyik legtekintélyesebb angol rendező Richard Loncraine rendezte, Renée Zellweger pedig élete egyik legjobb alakítását nyújtja.

m1 - február 28. kedd, 20:15



A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: film m1 csatorna egyetlenem mindig tv mtv mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr544219693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása