HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Rózsagyuri újra az m1-en

2012.02.23. 08:29 MinDigTV


A legendás tévés D. Tóth Krisztának a hódításairól is mesélt

Azért akart szerepelni, mert kiskorában észrevette, hogy akit az emberek a tévében látnak, azt szeretik. 1971-ben került a Magyar Televízióba, és ő lett az egyik leghosszabb ideig folyamatosan képernyőn látható tévés. Azóta is szereti, ha szeretik, ha pedig esetleg nevetnek rajta, akkor ő kacag a leghangosabban. A DTK show vendége Rózsa György.


Kicsi, törékeny, mosolygós lány – látszólag. A valóságban azonban ha kell, kemény, erős és a legnagyobb veszély közepette is higgadt, aki kíméletlenül dolgoztatja az operatőröket. A neve arabul „beképzelt szépséget” jelent, amiből csak a szépség igaz. A stúdióban a félig szír származású háborús tudósító: Al Ghaoui Hesna.

Egy igazán különleges kalandra készülünk a színházi világ két nagy alternatív nevettetőjével, akik színpadot csinálnak távolsági buszból, olasz étteremből, sőt, akár egy edzőteremből is. A show vendégei  Kapa és Pepe, vagyis: Mucsi Zoltán és Scherer Péter.



A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat m1 rózsa györgy d.tóth kriszta mindig tv dtkshow

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr764182758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása