HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Újraindul a népszerű kvízműsor?

2012.02.08. 09:44 MinDigTV


A hírek szerint Friderikusz Sándor vezetheti a Legyen ön is milliomos!-t az RTL Klubon.

Egészen mostanáig az a hír járta, hogy a Gazdasági Versenyhivatal által már engedélyezett második csatornán, az RTL 2-n indul újra a Legyen ön is milliomos!, Friderikusz Sándorral. Ugyanitt készült volna el a Szombat esti láz legújabb szériája, amelyet Oroszlán Szonja és Csonka András vezetett volna. A táncos műsort azonban lefújták. Az, hogy a műveltségi vetélkedőt nem, azt jelenti, Fridi az anyacsatornán tér vissza – árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor, aki azt is hozzátette: nem hivatalosan szó volt róla, hogy talán már márciustól elindul az RTL2, de úgy tűnik, erre még várni kell.


Friderikusz Sándor 13 évvel ezelőtt vezetett műsort utoljára az RTL Klubon, a Meglepő és mulatságos 2,8-3,1 millió nézőt hozott a csatornának adásonként, mégsem tartott sokáig. Ráadásul Friderikusz és az RTL Klub öt éve még perben állt, a kereskedelmi csatornáról azt tartotta, értékmentes szemlélet jellemzi, ezért állt tovább onnan 1999-ben.

A szakításból peres ügy is lett, mert Fridi nem engedte adásba a műsora utolsó részét. A per a Legfelsőbb Bíróságon ért véget, a jogerős ítélet értelmében Friderikusznak negyvenmillió forintos kártérítést kellett fizetnie a tévécsatorna számára, amely akár a Legyen ön is milliomos! műsorvezetői fizetéseként vissza is vándorolhat Friderikusz Sándor zsebébe. Fridi emellett alig másfél éve még a konkurens TV2-n zsűrizte a Megasztár tehetségeit, így az RTL Klubhoz való igazolása emiatt is meglepő.

Érdekes kérdés az is, hogy a tapasztalt tévés vajon miért mondott igent a felkérésre, hiszen köztudott, hogy a Legyen ön is milliomos!-t hosszú ideig jegelték, mondván, elfáradt a formátuma, nem hoz már akkora nézettséget. Ezért vált meg Vágó István is a csatornától. Később Fábry Sándorral egy átdolgozott változattal visszatért a műsor, de nem volt hosszú életű – írta a blikk.hu.

Forrás: mmonline



A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub is friderikusz sándor milliomos legyen ön kvízműsor mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr974077832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása