HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


On The Spot: New York

2012.02.07. 17:08 MinDigTV


A riporterek egy-egy bevándorló karakterén keresztül megpróbálják kideríteni, hogy mitől működik a multikulti New Yorkban.

Február 8., 21:10, m1

Az On The Spot digitális riporterei ezúttal nem egy konfliktuszónából jelentkeznek, éppen ellenkezőleg. Cseke Eszter és S. Takács András Gáza, Kabul és Teherán után most New Yorkba utazik, ahol még/már békésen él együtt kínai, muzulmán, zsidó, mexikói, fekete és fehér.


Február 8., 21:10, m1

Miközben Norvégiától Franciaországon át Angliáig az egész nyugati világon egyre nagyobb feszültségeket okoz a bevándorlás és a különböző etnikumok együttélése, egy-egy metropolisz még mindig a multikulti mintapéldája. A filmesek bejárják New York azon negyedeit, ahol az ember úgy érzi, mintha Kínában, Pakisztánban vagy Izraelben járna, és egy-egy bevándorló karakterén keresztül megpróbálják kideríteni, hogy mitől működik a multikulti New Yorkban, és vajon tényleg olyan jól működik-e?



A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat new york m1 mindig tv on the spot:

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr574075685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása