HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Gyorstippek tévézéshez

2015.08.19. 15:03 MinDigTV

Pár kedves, rövid tippel segítenénk felkészülni az egyre gyakoribb, zordabb időjárású időszakokra, amikor a kültéri programok helyét egyre inkább átveszik a szobában, s gyakran tévézéssel töltött órák. Mi, magyarok amúgy is előkelő helyen végzünk minden évben az európai tévénézési versenyben, az átlag magyar több mint napi 5 órát tölt a készülékek előtt, megelőzve a szintén dobogós olasz és angol nézőket. Ha pedig tévézünk, jobb előre átgondoltan megtervezni, mivel vegyük körbe magunkat a kedvenc kanapénk előtti asztalkán.

Már amikor a redőnyt leengedjük, érdemes megragadnunk a távirányítókat, nehogy valamelyik családtag elorozza a választás jogát tőlünk. Fontos tudnivaló, hogy gondolatban fussuk át, hogy a tartalék elemeket a távirányítóhoz melyik konyhafiókba rejtettük.

gyorstippek-tevezeshez-01.jpg

Nem árt az sem, ha végiggondoljuk, van-e elegendő pattogatott kukorica, chips, üdítő, rágógumi, és sok-sok papír zsebkendő  (a romantikus filmekhez). A telefonokat halkítsuk le, és indulhat a maratoni tévézés!

gyorstippek-tevezeshez-02.jpg

Érdemes lehetet kedvenc sporteszközünket kikészíteni a közvetítés idejére, melynek segítségével utánozhatjuk a sportolókat, adogatás vagy 11-es rúgás közben is. Intelem: fontos egyeztetnünk, hogy a lakás biztosításunk mire terjed ki!

gyorstippek-tevezeshez-03.jpg

Ha véletlenül le kell ugranunk a boltba, gondoljunk arra, hogy kedvenc gyermekünk átveszi a gondosan előkészített terepet, és elfogyasztja csemegéinket. Talán érdemes zárszekrénybe tenni…

gyorstippek-tevezeshez-04.jpg

Végezetül egy gondolatkísérlet, vajon milyen kép készülhet rólunk, ha a TV fényképezni tudna? :)

gyorstippek-tevezeshez-05.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr817718796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása