HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Főzzön a MinDig Tv-vel!

2015.03.18. 14:50 MinDigTV


Mindannyian szeretünk  finom ételeket készíteni, és legfőképpen  ízletes fogásokat kipróbálni.  Ötletekkel és kiváló receptekkel segítenek a főzésben, meglepetés fogások elkészítésében a  gasztro tévéműsorok. A RTL KLUB és a TV2 is új műsorokkal spékelte meg nemrégiben kínálatát, de a régi, jól bevált adások sem hiányozhatnak a menüből. Kedvenceinket most egy csokorba gyűjtöttük.

Kezdjük a méltán híres Stahl konyhája sorozattal: egyszerűen, gyorsan és finomat!  A korábban híradósként tevékenykedő Judit adásonként  bemutat egy-egy, akár az aznap  esti vacsorára is megfőzhető  ételt – mellyel biztosan sikert aratunk a családi asztalnál.  A műsor a TV2-n látható szerdán, csütörtökön és pénteken 9:30-kor. Ha kedveli a műsort, ne hagyja ki a vasárnapi 11 órás adást sem, mert ekkor szakértők adnak fontos ételkészítési fogásokat és asztaldíszítési tanácsokat.

1stahlkonyhaja_nlccafe_hu.jpgStahl Judit műsora 2003 óta látható a tévében. (A kép forrása: Nők Lapja Café)

Aki azt gondolta, hogy Jamie már minden  tippet elárult,  az nagyon téved. A Jamie 15 perces kajái epizódjaiban a csibészes mosolyú  szakács negyed óra alatt  gőzölgő  fogások készítésére tanítja a nézőket gyorsan és könnyed  stílusban. Az angol séftől recepteket és ötleteket kölcsönözhetünk, hogy mi is sztárok legyünk a konyhánkban.  Ha kíváncsi a legújabb konyhai trükkökre, legyen a Duna TV  csatornán minden nap 8 óra után vagy 12:45-kor.

2jamie15perceskajai_tv_animare_hu.jpgJamie Oliver számtalan televíziós műsort készített – 1998 óta töretlen a sikere. (A kép forrása: tv.animare.hu)

Az RTL Klub legújabb gasztroshow-ja, a Street Kitchen kuriózumnak számít a kulináris palettán. Igazi pörgős  kajakészítő műsor a Sreet Kitchen: tapasztalt gasztrobloggerekkel, Fördős Zével és Havas Dórával a konyhában (Fördős Zé egyébként A konyhafőnök adásaiból is ismerős lehet a nézőknek). Nem kisebb célt tűztek ki maguk elé a házigazdák, mint hogy mindenkivel megszerettessék a főzést. Az adások szombatonként, éppen ebédidőben kerülnek a képernyőre (vigyázat, lehet, hogy már a látványtól jóllakunk!), az  ínyenc éjjeli baglyoknak pedig 1:45-kor érdemes ceruzát, és fület hegyezni, ugyanis ekkor ismétlik az előző heti adást, szintén szombaton.

3streetkitchen_streetkitchen_blog_hu.jpgFördős Zé és Havasi Dóra gasztrobloggerek remek párost alkotnak. (A kép forrása: streetkitchen.blog.hu)

A TV2 mindeközben a Gordon Ramsay-féle gasztroreality formátumot igyekszik meghonosítani. A konyha ördögében Bereznay Tamás séf arra keres választ, hogy hogyan lehet talpra állítani egy éttermet a csőd széléről és hogyan lehet sikerre vinni egy vendéglátó vállalkozást. A műsor még csak néhány adáson van túl, de már át is költözött szerdára, amikor 22:40-től várja a nézőket a képernyő elé.

4akonyhaordoge_hir24.jpgBereznay Tamás a magyar Gordon Ramsay. (A kép forrása: Hír24)

Tévés szakácsaink főznek persze többször is, az RTL Klubon Mautner Zsófi ízesíti meg az életünket minden hétköznap kicsivel fél egy után, de a TV2 reggeli műsorában is sorra mutatnak be konyhai fogásokat. A megújult Dunára frissen átköltözött Gasztroangyal és benne Borbás Marcsi pedig este 9 után vár minket napról napra, és bebizonyítja, hogy „Magyarország finom”. Ha pedig mindez nem lenne elég, a MinDig TV Applikáció Videótékájában is talál ízes élményeket: hétről hétre újabb adásokkal bővül a kínálat a Gasztroangyal adásaiból, vagy ha szívesen kalandozna az olasz gasztronómia világában, Önnek találták ki az Amalfi ízeit David Roccoval, melyet az alkalmazás TV Paprika videótékájában talál.

 Jó főzést, jó étvágyat kívánunk!

Szólj hozzá!

Címkék: stahl konyhája Gasztroangyal street kitchen a konyha ördöge Főzzön a MinDig Tv-vel!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr567281095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása