HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Ezt nézze március 15-én!

2015.03.13. 12:50 MinDigTV


A tavaszi  nemzeti ünnepen már megszokhattuk, hogy számtalan film közül  választhatunk, szemezgethetünk.

Korán kelő autóverseny rajongók már  fél hattól nézhetik a Dunán élőben a Forma-1 Ausztrál Nagydíj – Futamát. Idén a Duna Televízió közvetíti a F1-et, ismétlés pedig a március 15-én startoló Petőfi TV-n is látható lesz majd.  A Forma-1-et a televíziós közvetítésekkel egy időben a MinDig TV Applikáció  (infó itt!) segítségével is követheti.

A 190 éve született nagy magyar regényíróra, Jókai Mórra emlékeznek az 1959–ben készült parádés szereposztású Szegény Gazdagok című magyar játékfilm vetítésével a Dunán  16 óra 20-kor. A nemzeti irodalmunk népszerű mesterművének filmváltozatában  főbb szereplők Benkő Gyula, Krencsey Mariann, Bara Margit, és  Láng József. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk!

No és este  látható az igazi ünnepi film meglepetés, a Kossuthkifli első epizódja,  mely Rudolf Péter rendezésében várja a képernyő  elé a nagyérdemű közönségét! A történetről és a szereposztásról a sorozat weboldalán olvashatunk több infót. 

Tehát, indul március 15-től hat héten át vasárnap esténként a megújuló Dunán!  

kossuth_kifli.jpgMárcius 15-től a Dunán!

trokan_nora.jpgTrokán Nóráék a Kossuthkifliben  (Fotó:kossuthkifli.hu)

Vasárnap ünnepi hangulatban, élő magazinműsorral indul a Petőfi TV.
Az új csatorna az A38 hajóról jelentkezik a hét mindennapján az M2 esti műsorsávjában, 8-től 11-ig, ahol filmekről, zenei  és színházi előadásokról is tudósítanak majd. Az MTVA közleménye szerint az Én vagyok itt című műsor elsősorban  "a fiatalok életének valamennyi területét érintő kérdésekkel" foglalkozik. Fiatal műsorvezetőkkel: Tatár Csillával, Rátonyi Krisztinával, Galán Angélával,  Kerekes Péterrel, főleg saját gyártású és élő műsorokkal, szórakoztató programokkal debütál az új Petőfi TV, az alapcsomag részeként! Nézze meg, hogy ki a március 15-én induló Petőfi TV hat fiatal műsorvezetője! Kattintson a képekért

Több infót itt talál az új csatornáról! 

A gyerekeknek, és a gyerekes családoknak  javasoljuk a „Túl a sövényen” című, vidám amerikai egész estés animációs filmet, a TV 2-n  19 órától.. Ajánlót itt olvashatunk: Fogadjuk kitüntetett figyelemmel az utóbbi idők legbájosabb animációs filmjét.

Azok sem unatkozhatnak ezen a vasárnapon akik egy akciófilm izgalmaira vágynak,  hiszem  megtekinthetnek egy nem várt fordulatokban gazdag francia–amerikai akcióthrillert, a  „Non-stopot”  (2014) amit az RTL Klubon vetítenek kora este 19 óra 50-kor.

liam_neeson.jpgBill Marks (Liam Neeson) szövetségi légi marsallként ingázik a New York-London non-stop járaton

Akik az ünnepi rendezvények közvetítését néznék a nap folyamán, maradjanak ülve kedvenc foteljükben hiszen az M1 –n is többször is jelentkezik a március 15-i ünnepi műsor!  A @MinDig TV Applikációval pedig bárhonnan elérheti az M1 ünnepi műsorát.

Szólj hozzá!

Címkék: március 15 MinDig TV Kossuthkifli Forma-1 Ausztrál Nagydíj

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr367264855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása