HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Dr. Tóth - Szívünk egészsége

2014.12.17. 09:56 MinDigTV


December 17. 16:50 | RTL Klub

Életünk minden egyes napján százezerszer összehúzódik, elernyed, vagyis megdobban. Egyetlen szervünk képes ilyen elképesztő működésre, ez pedig nem más, mint a szívünk. Dr. Tóth a szív anatómiáját és érrendszerünk lehetséges megbetegedéseit ismerteti.

szív

Egy szív ultrahang készülékkel működés közben is láthatjuk, milyen csodálatos módon működik szívünk. Izzasztó problémát feszeget Dr. Tóth. Kínos, mégis beszélni kell az izzadás okairól, egészséges mértékéről és a lehetséges megoldásokról. Nem mindegy, hogy megfázás vagy influenza okozta kellemetlen tünetektől szenvedünk, mert a gyógymód eltérő lehet. Dr. Tóth egy látványos kísérlettel mutatja be a stúdió közönségének, hogy mennyire könnyen terjedhetnek a különféle vírusok emberről emberre úgy, hogy közben észre sem vesszük.

Dr. Tóth - Szívünk egészsége - December 17. 16:50 | RTL Klub


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: érrendszer RTL Klub Dr. Tóth Dr. Tóth - Szívünk egészsége

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr796989477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása