HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Dr. Tóth - Pajzsmirigy alulműködés

2014.12.02. 11:06 MinDigTV


16:50, KEDD (december 2.), RTL KLUB

Az film ismertetése: Az egészségügyi internetes topikokban évről évre egyre több felhasználó kér tanácsot, sokan hajlamosak a világhálón talált cikkek alapján diagnosztizálni magukat. A műsor nekik is segítséget nyújthat, hiszen a készítők egy betegség mellett sem mennek majd el becsukott szemmel.

Dr. Tóth

Emellett dr. Tóth Tamás életmódtanácsokkal, táplálkozási tippekkel is szolgál, valamint a piacon fellelhető egészség megőrzését, illetve a gyógyulást elősegítő termékeket is bemutat majd. A műsor készítésénél a szerkesztők komoly orvosi és szakértő csapattal dolgoznak együtt.

A The Dr. Oz Show eredeti, amerikai változata idén már az ötödik évfolyamához érkezett, és továbbra is töretlen sikerrel fut tovább. Ennek a sikernek a titka és a műsor kulcsfigurája maga Dr. Oz, aki nemcsak megvizsgál, tanácsot ad, vagy éppen konzultál az adott terület szakértő orvosaival, hanem maga is kipróbálja a bemutatott edzéstervet, vagy megkóstolja a diétához összeállított menüsort.

A magyar változat orvosa, dr. Tóth Tamás neve nem ismeretlen a magyar tévénézők számára, számos magazinműsorban vendég volt már szakértőként, sőt az X-Faktor versenyzőinek is számos tanáccsal segítette egészségük megőrzését.

műsorvezető: dr. Tóth Tamás


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: RTL Klub MinDig TV Dr. Tóth Pajzsmirigy

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr396951223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása