HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Műkedvelő műkincsrablók

2014.11.25. 10:55 MinDigTV


Duna – november 25.,  21:10

Charles, Roger és George évtizedek óta biztonsági őrként dolgoznak egy múzeumban, ahol kedvenc műtárgyaik már igazán a szívükhöz nőttek, úgy vigyáznak rájuk, mintha a sajátjaik lennének. Roger például órákig tudja nézegetni kedvenc festményét a „Magányos lányt” és szívesen fantáziálgat arról, hogy egymaga elintézi a fegyveres rablókat, akik csak ezért a képért törnek be a múzeumba.

Morgan Freeman(Fotó: MTVA/Filmfőszerkesztőség)

Egy nap az új igazgató bejelenti, hogy a tárlatot Dániába költöztetik, új értékek kerülnek a helyükre. A három öreg megijed és elhatározzák, hogy nem engedik ki a kezük közül kedvenc alkotásaikat. Biztonsági őrök ők, akik a bűn ellen harcolnak, a becsületesség mintaképei, most mégis úgy döntenek, hogy nincs más megoldás, mint hamisítványokkal kicserélni az eredeti tárgyakat és azokat küldeni Dániába. A kedves öregurak, a műkedvelő műkincsrablók munkához is látnak, ám a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan eltervezték…

Műkedvelő műkincsrablók – Duna – november 25.,  21:10

Remek vígjáték, Pete Hewitt rendezésében, az Oscar-díjas Morgan Freeman, Christopher Walken, Marcia Gay Harden és az Oscarra jelölt William H. Macy parádés szereplésével.

rendező: Peter Hewitt
forgatókönyvíró: Michael LeSieur
zeneszerző: Rupert Gregson-Williams
operatőr: Ueli Steiger
producer: Morgan Freeman, William H. Macy, Lori McCreary, Bob Yari
vágó: Carole Kravetz

szereplők:
Morgan Freeman (Charles Peterson)
Christopher Walken (Roger Barlow)
William H. Macy (George McLendon)
Marcia Gay Harden (Rose Barlow)
Joseph McKenna (Lead Villain)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Duna TV Morgan Freeman Műkedvelő műkincsrablók Christopher Walken Marcia Gay

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr336931217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása