HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Orvosi talkshow az RTL-en

2014.11.05. 10:48 MinDigTV


Dr. Tóth címmel orvosi talkshow-t indít november 17-től az RTL Klub. Hétköznap délutánonként igaz történetekkel, hétköznapi betegségekkel, testünk működésének érthető formában történő ismertetésével jelentkezik a Dr. Tóth című talkshow. Az orvos-műsorvezető Dr. Tóth Tamás lesz. Az amerikai The Dr. Oz Show magyar változata a legszélesebb spektrumon igyekszik majd tanácsokat adni. A nézők megtudhatják, hogyan ismerhetik fel, előzhetik meg az egyes betegségeket, illetve hallhatnak igaz történeteket olyanoktól, akik érintettek, vagy megküzdöttek már valamilyen súlyos egészségügyi problémával.

Dr. Tóth

- Az egészségügyi talkshowban mindenki választ kaphat az őt érdeklő és érintő kérdésekre. Ráadásul mindezt közérthető módon magyarázom el szakértők segítségével és a közönség bevonásával, sokszor látványos illusztrációkat használva – mondja Dr. Tóth Tamás. – Fontos az egészségünkről tabuk nélkül beszélni, éppen ezért sokféle témát érintünk majd. Biztatni is fogom a nézőket arra, hogy forduljanak orvoshoz, hiszen a felismerés, a gyógyulás mellett a megelőzés és a szűrések is rendkívül fontosak.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: RTL Klub MinDig TV Dr. Tóth Orvosi talkshow

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr636866215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása